Necrot – Drill The Skull – egy új brutális dal a lemezről

Fémforgács

Hamarosan robban az amerikai death metalos Necrot harmadik nagylemeze, a Lifeless Birth. A hét tételes korong április 12-én a Tankcrimes kiadásában fog megjelenni, aminek újabb előzeteseként Drill The Skull daluk hallgatható meg.

Az elmúlt néhány év kemény volt számunkra és tulajdonképpen mindenki számára. Ennek eredménye a Lifeless Birth, az eddigi legagresszívabb albumunk, de egyben a legdallamosabb is. Zenekarként mindig is fejlődtünk, és azt hiszem, most értünk el a teljes érettségi stádiumunkhoz. Tizenhárom éve létezünk Necrotként, keményen dolgozunk azért, hogy továbbra is azt csináljuk, amit csinálunk, és rengeteg áldozatot hoztunk érte. Hozzá szeretnénk tenni a magunkét ahhoz, amit most a metal jelent és amit a jövőben jelenteni fog, és nem akarunk észrevétlenül elsiklani mellette. Élni akarunk a saját lenyomatunkkal, és eddig kétségkívül a Lifeless Birth a legjobb próbálkozásunk.” – nyilatkozta új lemezük kapcsán Luca Indrio basszusgitáros/énekes.

Necrot – Lifeless Birth

(Tankcrimes)

1. Cut The Cord

2. Lifeless Birth

3. Superior

4. Drill The Skull

5. Winds Of Hell

6. Dead Memories

7. The Curse

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.