DragonForce – Hallgasd meg új lemezüket

Fémforgács

Warp Speed ​​Warriors címmel jelent meg a Grammy-díjra jelölt extrém power metal úttörői, a DragonForce új nagylemeze. A korongról Burning Heart daluk friss videót is kapott amellyel kapcsolatban Herman Li, a zenekar gitárosa a következőket mondta:

A Burning Heart egy újabb olyan DragonForce-dal, amelyre rendkívül büszkék vagyunk. Ez egy újabb epikus himnusz a jellegzetes hangzásunkkal, valamint 10 gitárszólóval! Már öt éve nem adtunk ki új albumot. Elképesztően várjuk, hogy a rajongók meghallgassák a Warp Speed Warriors lemezünket!

A Warp Speed Warriors dalainak a zenekar a különböző zenei stílusok széles skáláját fedezi fel ezek által is fejlesztve hangzásukat, egyben izgalmas zenei utazást is kínálnak hallgatóiknak, miközben hűek maradnak korábbi gyökereikhez.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.