A Dürer Kertben mutatja be új kislemezét a Northlane

Nuskull Magazin

Azt már egy ideje tudjuk, hogy a Northlane tavasszal új kislemezt készül kiadni, sőt a Mirror’s Edge EP felét már meg is kaptuk szinglik formájában (1, 2, 3), és az április 12-i hivatalos megjelenés sincs messze. Most viszont itt egy újabb dátum, amit lehet várni: az ausztrál metalcore-banda ősszel Budapesten is bemutatja az anyagot, a buli október 2-án lesz a Dürer Kertben.

Marcus Bridge-ék két francia előzenekart hoznak magukkal, ők a dallamosabb vonalról a nemrég énekest cserélt Novelists, illetve a dühicore-os Ten56. Jegylink és egyéb részletek a facebookos eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=WWRJtvlSfNQ

//www.youtube.com/watch?v=Y3U6VmQal00

//www.youtube.com/watch?v=VV0dO9gQ5fE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.