Countless Goodbyes – Néha jó elengedni

Fémforgács

A modern metal / metalcore vonalán mozgó Countless Goodbyes nevű finn zenekar nemrégiben mutatta be Room Without Wall című dalának hivatalos videóját, amit az alábbiakban nézhettek meg. A dal kapcsán a csapat énekese, Onni Kivikaarre a következőket mondta:

A Room Without Walls célja, hogy erőt adó üzenetet küldjön arról: néha jó elengedni. Hogy elfogadjuk azt a gondolatot, hogy az elengedés néha a pozitív változás eszköze lehet. Gyakran a normalitás álarca mögé rejtjük a küzdelmeinket, és tudatosan vagy öntudatlanul elhanyagoljuk a feladatunkat, hogy szembenézzünk azokkal a dolgokkal, amelyek igazán stresszelnek bennünket. Ezt az utat magam is úgy tettem meg, hogy észre sem vettem. Egy csendes küzdelem volt, amely csak akkor vált nyilvánvalóvá, amikor megszabadultam tőle. Az ember hosszú időre elveszhet egy falak nélküli szobában, egy ismétlődő körforgás csapdájába esve. Azon a napon, amikor rájövünk, hogy nem kell egyedül megbirkóznunk a dolgokkal, megtalálhatjuk a kiutat abból a szobából.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.