Like Moths To Flames – Sokféle érzelmet foglalnak össze új lemezükön

Fémforgács

Dupla-dalos kislemeze (Paradigm Trigger / Angels Weep) után új lemezének kiadására készül az amerikai metalcore csapat, a Like Moths To Flames. The Cycles of Trying to Cope című lemezük május 10-én fog megjelenni az UNFD gondozásában. A lemezről Chris Roetter énekes a következőket árulta el:

A lemez azt a sokféle érzelmet foglalja magába, amin keresztül kell mennünk, amikor az életünk folyamán igyekszünk felnőni. Az elmúlt néhány évben valójában igyekeztem néhányat katalizátorként hasznosítani ezekből az érzelmekből, hogy túljussak azokon a dolgokon, amiken éppen keresztül kellett mennem. Azt hiszem, mindannyiunknak megvannak a saját egyedi módszerei a helyzet kezelésére, ezek itt az enyémek.

A 11 dalt tartalmazó lemezről Kintsugi daluk kapta meg ez első videót.

Amikor a dolgok rosszul mennek, úgy gondolom, ránk vár, hogy összeszedjük a darabokat, és választanunk kell, hogy melyik darabot hagyjuk magára. Ha nem lehet úgy távozni, hogy minden úgy legyen, ahogy a széthullás előtt volt, akkor honnan tudjuk, hogy melyik darabhoz ragaszkodjunk?” – mondta Roetter.

Like Moths To Flames – The Cycles of Trying to Cope

(UNFD)

1. Angels Weep

2. Paradigm Trigger

3. Over the Garden Wall

4. Gone Without a Trace

5. Dissociative Being

6. The Shepherd’s Crown

7. To Know Is to Die

8. Kintsugi

9. Everything That Once Held It Together

10. The Depths I Roam

11. What Do We See When We Leave This Place?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.