Born of Osiris – The Angels & Villains Tour // Attila, Aviana, Crown Magnetar // 2024. 03. 19. Dürer Kert

Fémforgács

Hét év után a Born of Osiris új lemezével tér vissza Budapestre, ráadásul velük tart az Attila, az Aviana és a Crown Magnetar is, hogy igazán acélossá tegyék az estét.

Pár nappal eltéréssel de kerek egy évvel ez előtt lépett fel az Attila az Akvárium Klubban. Azóta nem annyira tevékenykedett a zenekar. Kiadtak ugyan pár dalt – majd azokat egy kislemez formájában is – ebben az évben pedig eddig egy dallal jelentkeztek, és született egy hazai vonatkozású dal is, amin közre működőtt a zenekar frontembere, Frozilla.

Aviana tavaly április végén csapott a húrok közé ugyan úgy, mint most is majd a Dürer színpadán. 2022 óta kicsit letört a zenekar lendülete dalszerzés terén, de reméljük a közel jövőben elárasztanak minket a megszokott zúzdáikkal.

Az újonc brutal deathcore irányzatú Crown Magnetar-nak ez az első Magyarországi koncertje. A zenekar 2021-es megalakulása óta kiadott két albumot és olyan nagy nevekkel járja már most a világot mint, a Meshuggah, Paleface Swiss és a Enterprise Earth. Szóval egy igazán erős metalcore bulira lehet majd számítani.

Born of Osiris, Attila, Aviana, Crown Magnetar 2024. március 19-én a Dürer Kertben.

Esemény link ITT

Jegy link ITT

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.