Klippremier: Dianne – A Symphonic Tragedy

Fémcsajok

A Xandriából hét évvel ezelőtt kilépett Dianne van Giersbergen tavaly jelentette be, hogy DIANNE név alatt indít új projektet. A képzett operaénekesnő tavaly februárban debütáltatta After The Storm című felvételét, majd szeptemberben érkezett az Unleash The Siren.

A holland szoprán elmondta: az elkövetkező minimum öt évre betáblázta magát, tele van tervekkel és ötletekkel, amelyeket kislemezek formájában kíván megvalósítani, ám nem hanyagolja el a 2004 óta működő Ex Librist, valamint folytatja a csodálatos ékszerek készítését is - a termékek Precious Metal név alatt futnak, és ITT tekinthetők/vásárolhatók meg.

A sokoldalú Dianne ma jelentette meg harmadik szerzeményét, amely egy gyönyörű dal, és az A Symphonic Tragedy címet viseli. Az énekesnőt több honfitársa is kisegíti a dalban: Arjen Lucassen gitárszólóival, Ferry Duijsens - akit az Ayreon, a VUUR és a Dear Mother kapcsán ismerhetünk - ritmusgitározik, illetve a Delain dobosa, Sander Zoer is kivette részét a munkából. Dianne természetesen dolgozik első albumán is, amely "Soulward Bound" címmel kerül majd boltokba, pontos dátumot azonban még nem tudni.

 

 

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémcsajok nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.