Supreme Unbeing – Egy újkori űrverseny

Fémforgács

A Zac Red vezette svéd progresszív heavy/power metal vonalas maszkos kollektíva, a Supreme Unbeing nemrégiben mutatta be a Babylon Zoo nagy slágerének, a Spaceman feldolgozását. A dal megjelentetésével egy időben a zenekar egy nagyratörő kihívással áll elő Elon Musk, Jeff Bezos és Richard Branson számára. Egy kihívás a vállalkozóknak, hogy ajándékozzák meg a zenekart egy űrturisztikai misszióval, ha az új kislemez eléri a csillagászati egymilliárd streames határt. Ha ez összejönne, a Supreme Unbeing lenne az első zenekar, amelyik az űrben játszik.

És ez még nem minden! A Supreme Unbeing rajongói is beszállhatnak az akcióba! Ha te is részt szeretnél venni a kihívásban, akkor kattints a www.spacemanchallenge.com oldalra és indulhat is a nyereményjáték, amit az egymilliárd streamelés elérését követően tartanak meg. A zenekar vállalja, hogy állja a nyertes űrutazását a dal által generált streaming bevételekből.

A Spaceman kislemez megjelenésekor nem lehet figyelmen kívül hagynunk a felettünk zajló kozmikus balettet. Ez az újkori űrverseny, amelyet olyan óriások, mint Musk, Bezos és Branson rendeznek, nem csupán egy ugrást jelent a csillagok felé.” – mondta a frontember Zac Red. „Sokkal inkább tűnik egy kiszámított menekülési tervnek – egy titkos játék nyitányának, amelynek tétje nagyobb, mint amit fel tudnánk fogni. Vajon csak szemlélői vagyunk egy láthatatlan erők által irányított intergalaktikus narratívának? Egy rejtett tervekkel és titkos alkukkal teli történetnek? Ebben a kozmikus sakkjátszmában az a legfontosabb, hogy elválasszuk a talpnyalókat a főnököktől. Az űr vákuumában a suttogások nem visszhangoznak, hanem rezonálnak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.