Összeilleszteni, ami eltörött – Új dal érkezett a Like Moths to Flamestől

Nuskull Magazin

Kintsugi címmel új klipes dalt adott ki a Like Moths to Flames, és nem lennék most a srácok helyében, ha ezt le kéne meccselniük Dzsúdlóval. Nyilván ez csak poén, semmi közös nincs az ohiói metalcore-banda új számában és a hazai popsztár tavalyi albumában, mindössze annyi, hogy ugyanazt a japán kifejezést használják, ami annak a helyreállítási folyamatnak a neve, amikor törött kerámiákat illesztenek újra össze egy többek közt aranyat is tartalmazó masszával.

A zenekar a dallal együtt bejelentette hetedik nagylemezét is, a The Cycles of Trying to Cope-ot, ami május 10-én érkezik az UNFD-nél. Az album 11 dala a megbírkózás és helytállás különböző ciklusait mutatja be, értelemszerűen a Kintsugi a törés fázisát mutatja be.

 1. Angels Weep
 2. Paradigm Trigger
 3. Over the Garden Wall
 4. Gone Without a Trace
 5. Dissociative Being
 6. The Shepherd’s Crown
 7. To Know Is to Die
 8. Kintsugi
 9. Everything That Once Held It Together
 10. The Depths I Roam
 11. What Do We See When We Leave This Place?

A dallal kapcsolatban így elmélkedett Chris Roetter frontember:

Amikor a dolgok rosszra fordulnak, ránk marad a darabok összeszedése, és ki kell választanunk, hogy melyikkel távozunk. És ha nem maradhat minden úgy, ahogy korábban volt, honnan fogod tudni, hogy melyik darabkához ragaszkodj?

A trekk egyébként már a harmadik ízelítő a két hónap múlva érkező lemezről, és valószínűleg az Angels Weep és a Paradigm Trigger is felcsendül az anyag megjelenése előtt egy héttel, vagyis május 2-án, amikor a banda az Akváriumban lép fel a Landmvrks és a The Devil Wears Prada vendégeként, a Guilt Trip oldalán.

//www.youtube.com/watch?v=0dyzhPDg68s

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.