Tárt karokkal fogad a Filth új csontporlasztója

Nuskull Magazin

Valószínűleg április 5-től megszaladnak majd a baseball sapkák eladásai, ekkor jelenik meg ugyanis a Filth legújabb nagylemeze, a Southern Hostility (ami egy frappáns kifacsarása a „déli vendégszeretet” frázisának). A deathcore-t hip hoppal keverő brigád ennek örömére most be is mutatta a lemez klipes címadóját, ami kevésbé lehetne már annál is marconább, mint amit a neve sejtet.

A banda egyébként már tavaly elkezdte szórni az akkor még „hómlesz” tételeket, ez a mostani már a negyedik a lemezről. A többit is szépen bedobáljuk alulra, hogy legyen mivel készülni az egy hónap múlva esedékes vendéglátásra.

//www.youtube.com/watch?v=2zaPWepGnfw

//www.youtube.com/watch?v=1hzxyV-O_3Q

//www.youtube.com/watch?v=c5iQ-_1k54A

//www.youtube.com/watch?v=rwIKRLB8orw

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.