Higher Power – Új dal, új szerződés

Fémforgács

A brit hardcore/punk zenekar, a Higher Power új kislemezes dalt adott ki Absolute Bloom címmel. tették mindezt annak örömére, hogy leszerződtek a Nuclear Blast kiadóval.

Rendkívül izgatott vagyok, hogy megmutathatjuk ezt a dalt. Az életemnek ebben a szakaszában nagyon személyes számomra, arról szól, hogy szeretnék mélyebb és tartalmasabb kapcsolatba kerülni a világgal, és még nem igazán vagyok felkészülve erre, de megtalálom a reményt és megoldom. A zene ezt tükrözi egy olyan dallal, amely oly’ hatalmas és vidám.” – mondtam örömét vissza nem tartva a Higher Power frontembere, Jimmy ’J-Town’ Wizard.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.