Darkest Hour – Megjelent az új lemezük

Fémforgács

Február 23-án Perpetual | Terminal címmel jelent meg a Darkest Hour új lemeze. A washingtoni metalcore zenekar 10. stúdióalbuma a MNRK Heavy kiadásában jelent meg One With The Void daluk videójának kíséretében. A lemezen debütál új gitárosuk, Nico Santora.

A lemez központi témája kettős: a túlélés, a vele együtt járó újjászületéssel. Folyamatosan irtjuk a személyiségünk egyes részeit, hogy megújuljunk és túléljünk. A lemez története tehát egyben a zenekar története is. Még mindig itt vagyunk, és a mai zenénket megtestesítő munkát nyújtunk át a közönségnek. Mára rájöttünk: a kapcsolatok, a turnék, a jó idők, vagyis minden, amitől az élet értelmet nyer, csupán időleges, és óhatatlanul véget ér. Mindazonáltal 46 évesen is épp eléggé imádjuk ezt a zenét ahhoz, hogy vállaljuk a turnézó zenekarok életével járó próbatételeket és gyötrelmeket.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.