ten56. – Jó reggelt! ÉBRESZTŐ!!!

Fémforgács

Kezdjük a reggelt a francia metalcore/deathcore ten56. vadonatúj single-dalának, a Good Morning hivatalos videójának ébresztőjével, ami mellé az alábbi üzenetüket küldték el.

A Good Morning, ami kijelentés módunk arra, hogy tudatjuk a világgal, hogy nem, még nem végeztünk a kísérletezéssel, még nem fejeztük be a határok feszegetését, sem a zenei nemek hajlítását. Ez a szám egyben köszönet azoknak, akik magukévá tették hangzásunkat és stílusunkat, és kíváncsiak meddig vagyunk hajlandóak még ezt az érzelmi hullámvasútra tolni. Ha Ön, vagy valaki közeli hozzátartozója mentálisan szenved, próbáljon szólalni, vagy legyen ÖN az a személy, aki potenciálisan életet menthet.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.