Simulakra – Reinkarnáció

Fémforgács

Március 15-én Reincarnation címmel adja ki új EP-jét a delaware-i punk-hardcore / metallic banda, a Simulakra. Az EP-ről Heathen’s Prayer című daluk ismerhető meg, amiről a banda énekese, Dom Pabon teljes őszinteséggel így beszélt:

A The Infection Spreads album készítésekor rengeteg súlyos egészségügyi problémával küzdöttem. Arról írtam, hogy milyen érzés volt hosszú ideig betegnek lenni, és tulajdonképpen egy naplóként használtam arra, hogy kiadjam magamból, mit érzek magammal kapcsolatban és hogyan látom a világot. Ezúttal arra is volt időm, hogy teljesen kiteljesítsem a számokat, és hogy minden dalhoz különböző témákat írhassak, illetve a dalszövegeket is olyan stílusban írhassam, hogy azok sokkal nyitottabbak legyenek az értelmezésre. Miután befejeztem a komplett anyag megírását, észrevettem egy átfogó spirituális hangot, így ezt mindenképpen hozzá akartam adni a grafikához is. A Reincarnation cím tökéletesen összefoglalja az egész EP-t, mintha azt éreztetném, hogy ez az EP a zenekar reinkarnációja. Ezek mi vagyunk, de a legtisztább, legjobb formánkban.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.