Meshuggah / Avatar / The Halo Effect / Mantar / Æther Realm // 2024. 03. 07. Barba Negra Red Stage – Blue Stage

Fémforgács

Legutóbb a Fezen színpadán lépett fel Magyarországon a technikás groove/thrash – djent egyik kimagasló ikonja a Meshuggah. A svéd „őröltek” ezúttal március 7-én a Barba Negrában koptatják a színpadot, olyan neves zenekarok társaságában, mint a szintén svéd heavy metal ikon, az Avatar, akikkel csak egy véletlen egybeesésnek köszönhető az ő koncertjük. De nem felejtsük el a többi zenekart hisz érkezik még honfitársuk, a melo-death metal vonalas szupercsapat, a The Halo Effect, a német sludge metal duó, a Mantar és az amerikai heavy metal banda, az Æther Realm.

Az Avatar öt év után tér vissza hazánkba, akik ez idő alatt két albumot is ki adtak. A legutóbbi a tavaly ősszel megjelent Dance Devil Dance volt. A két album, valamint a banda korábbi dalait is a hazai közönség – rajongók is meg tudják hallgatni majd élőben.

Legutóbb 2022. októberében ugyancsak a Barba Negra színpadán lépett fel a The Halo Effect mégpedig az Amon Amarth és a Machine Head előzenekaraként. Egy kis kedvcsináló a fellépésükhöz, hallgassátok meg az új dalukat.

Hét év után a német sludge duó, a Mantra újra egy mocskos mocsárá változtassa a fővárost. 2017-ben a Kadavar és a Death Valley társasággal lépett fel az A38-on.

Az amerikai Æther Realm viszont most először jár Magyarországon. A zenekar 2010-ben alakult es eddig három kemény albumot adott ki a legutóbbi Redneck Vikings from Hell néven jelent meg.

A CONCERTO Music bemutatja: MESHUGGAH / AVATAR / THE HALO EFFECT / MANTAR / ÆTHER REALM
2024. március 7. BARBA NEGRA Red Stage / Blue Stage
1211 Budapest, Szállító u. 3.

Menetrend:
BLUE Stage
16:30 Kapunyitás
17:00 ÆTHER REALM
17:45 MANTAR

RED Stage
18:00 Kapunyitás
18:30 THE HALO EFFECT
19:50 AVATAR
21:20 MESHUGGAH

Esemény link ITT

Jegy link ITT

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.