Lou Reed – Emlékalbum jelenik meg dalaiból

Hard Rock Magazin

A legendás New York-i muzsikus, Lou Reed tiszteletére megjelenő lemezen dalait jól ismert zenészek adják elő. A zseniális fahang egyik szerzeményét egy másik zseniális fahang, Keith Richards énekli.

Április 20-án ’The Power Of The Heart: A Tribute To Lou Reed’ címmel jelenik meg az underground rockzene egyik legnagyobb alakjának emléket állító lemez. Az egyik legismertebb Lou Reed-dalt, az I’m Waiting For The Mant Keith Richards adja elő, aki így emlékezett rá: „Számomra Lou egy hatalmas figura volt, igazi szenzáció. Nagyon fontos alakja nem csak az amerikai, hanem az egész világ zenéjének. Nagyon hiányzik, a kutyájával egyetemben.”

A Record Store Day napján megjelenő LP előrendelhető már itthonról is.

The Power Of The Heart: A Tribute To Lou Reed’ dallista:

01. I’m Waiting For The Man (Keith Richards)
02. I Can’t Stand It (Maxim Ludwig / Angel Olsen)
03. Perfect Day (Rufus Wainwright)
04. I’m So Free (Joan Jett And The Blackhearts)
05. Sally Can’t Dance (Bobby Rush)
06. Walk On The Wild Side (Rickie Lee Jones)
07. I Love You, Suzanne (The Afghan Whigs)
08. Coney Island Baby (Mary Gauthier)
09. Legendary Hearts (Lucinda Williams)
10. New Sensations (Automatic)
11. Magician (Rosanne Cash)
12. The Power Of The Heart (Brogan Bentley)

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.