A Slaughter to Prevail új száma a tökéletes soundtrack ahhoz, hogy bucira verjük egymás fejét

Nuskull Magazin

Conflict címmel új dalt adott ki a Slaughter to Prevail. A Floridába átköltözött orosz deathcore-banda most mintha visszább vett volna a hangzásukat jócskán meghatározó nu metalosos ízvilágból, és egy jóval hardcore-osabb, már-már thrashes tempót diktálnak. Ezzel pedig ki is maxolják a tufaságmérőt. De tényleg, ilyen tuskó, sutyerák, ősember riffeket és breakdownokat nem gyakran hall az ember. Ehhez mérten a klip is telitalálat lett: két ketrecharcos bucira csépli egymást, miközben a csúnya maszkos ficsúrok ontják magukból a döngöldét.

Bár hivatalos lemezbejelentésről még mindig semmi hír, de előfordulhat, hogy ez az új dal és a tavaly kiadott Viking is egy új STP-anyag előfutárai. Amint ez körvonalazódik, visszatérünk az infókkal, addig pedig nincs itt semmi látnivaló, vagy Alex Terrible alább hallható szavaival élve:

Go walk boy!

//www.youtube.com/watch?v=-Cji_T28ybk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.