Pit Of Saron – A Király Új Ruhája – új videó

Fémforgács

Egyedül nincs hangunk csak némán várjuk már a halált. És együtt megcsodáljuk a király ruháját pedig tudjuk, hogy rég meztelen már.”

A Király Új Ruhája címmel megjelent a debreceni dallamos metalcore banda, a Pit Of Saron új videója. A klip dala idén megjelenő új nagylemezükön fog szerepelni, témájában az emberekről és a nemzetről szól. Alexa András énekes a következőket mondta el:

„Messiáskomplexusban szenvedünk, mert mindig csak várunk valakire, aki majd vezet minket, és a tanult tehetelenségünk miatt beletörődünk mindenbe. Ez a dal egy kicsit naivan biztatja az embereket a változásra, a változtatásra. Mivel én írom a szövegeket, ezért a saját tapasztalásaimból merítek. Nagyon erős itthon az apátia, és a dal is erre próbál reflektálni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.