Tarkón ver a Knocked Loose új dala

Nuskull Magazin

Tavaly nyáron már előrántott két új dalt a Knocked Loose, ám akkor még nem lehetett tudni, hogy azok a dalok egy új lemezről valók-e, vagy csak úgy önmagukban csinálják a feszkót. Hát, mint kiderült, inkább az utóbbi, de pánikra semmi ok, mert a hardcore-banda végre kiadott egy újabb dalt, mely már tényleg a következő nagylemezt vezeti fel.

A Blindig Faith című szám Isaac Hale gitáros gyerekkori élményeit eleveníti fel, amikor édesanyjával templomba járt:

Nevetséges volt, hogy mennyi ember jelent meg a templomban, akikről nagyon jól tudtam, hogy mennyire goromba, szörnyű és önző emberek. Tudták, hogy ettől jobb embernek tűnnek – vagy hogy ha kimondják a szavakat, az majd semmissé teszi az összes negatív tulajdonságukat, csak azért, mert odatolták az arcukat.

A május 10-én megjelenő You Won’t Go Before You’re Supposed to albumról a gitáros így nyilatkozik:

Ez az albumon gyorsabban és félelmetesebben nyomjuk, mint valaha, ugyanakkor fogósabban és dallamosabban is, és pont ez a lényeg. Ahelyett, hogy egy meghatározott irányba mennénk tovább, szeretnénk mindenfele elindulni.

A lemez címét a saját bevallása szerint repülésfóbiás Bryan Garris énekes egy élménye ihlette, amit egy különösen embert próbáló repülés során élt át. Ahogy felszállás közben idegeskedett, szóba elegyedett a félelmeiről a mellette ülő nővel, aki biztosította afelől:

Nem fogsz előbb menni, mint ahogy kellene.

//www.youtube.com/watch?v=eO8q_Q4lRC8

1. Thirst
2. Piece by Piece
3. Suffocate (ft. Poppy)
4. Don’t Reach for Me
5. Moss Covers All
6. Take Me Home
7. Slaughterhouse 2 (ft. Chris Motionless)
8. The Calm That Keeps You Awake
9. Blinding Faith
10. Sit & Mourn

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.