The Idoru – The King Is Naked – lemezelőzetes dal

Fémforgács

Április 26-án Undertow címmel jelenik meg a melodic hardcore, punk-rock vonalas The Idoru ötödik stúdióalbuma, amit már új felállásában készített el a zenekar. 10 dalos lemezükről az alábbiakban The King Is Naked című daluk ismerhető meg, amiről röviden így beszéltek:

Mi lehetne helyénvalóbb, mint nyitódalnak megtenni a lemez egyik legnyersebb, legőszintébb számát? Zsigerből kiguruló ütemek, dallamok, üzenet. The King Is Naked!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.