Aborted – Itt van a horror album egy újabb dala

Fémforgács

A belga death/gindcore mészárosok, az Aborted március 15-én adják ki 12. nagylemezüket Vault of Horrors címmel. Lemezéről a korábbiakban így beszélt a zenekar:

Az Aborted mind a tíz számmal mélyen elmerül a VHS-kazetták és az évtizedek óta kísértő történetek pincéjében – mondták a hanghordozóról a banda tagjai. – Minden dal egy-egy kultikus horror-klasszikus előtt tiszteleg, olyan kötelező alkotásoktól kezdve, mint A texasi láncfűrészes (a Death Cult dalban), a Halloween (The Shape Of Hate) vagy éppen A köd, ami a Malevolent Haze című szerzeményünkben fedezhető fel. Hűen önmagunkhoz, nem is létezhetne Aborted prezentáció egy förtelmes tisztelgés nélkül, ami nem másnak szól, mint a sz…os démonnak, The Golgothannak – amit sajnálatos módon Silent Bob egy dezodorral győzött le, a szemtelen gazfickó!

A Vault of Horrors egy epikus utazás, ahol a hallgatót egy intenzív brutalitással teli világba taszítják, amelyet villámgyors gitárriffek, bonyolult, püfölő dobminták és monstre vokálok jellemeznek, szemernyi lehetőséget sem hagyva a pihenésre.”

A lemez érdekesség, hogy mindegyik dalát egy-egy vendégzenész szerepel. A nemrégiben megjelent Dreadbringer dalukban a Shadow of Intent énekese, Ben Duerr vendégszerepel. A dal szöveges videót is kapott, ezt láthatjátok most.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.