Horror Dance Squad – Jövőt a következő generációnak

Fémforgács

Vexed címmel máris egy újabb videót hozott az elektronikus alapú modern metalt némi punkkal vegyítő észt származású Horror Dance Squad. A dal a csapat májusban megjelenő All I See Is Black című albumának újabb előzetese, aminek kapcsán Karl Mesipuu, a zenekar egyik énekese a következőket mondta:

Ez a dal, és igazából az egész album azt az érzelmi állapotot tükrözi, amikor minden olyan nyomasztónak és sivárnak tűnik, hogy csak sikítani akarunk, abban a pillanatban, amikor teljesen reménytelen helyzetben érezzük magunkat. De ez nem jelenti azt, hogy feladtuk volna a reményt! Tudjuk, hogy a feladás nem lehet opció. Ha azt akarjuk, hogy a gyermekeinknek legyen jövője, akkor tovább kell folytatnunk a jó harcunkat. A Vexed egy himnusz azok számára, akik kiakadtak és készen állnak a változásra, akik jövőt akarnak a következő generációnak.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.