Borknagar – Megjelent az új albumuk

Fémforgács

Fall címmel jelent meg a Borknagar tizenkettedik stúdióalbuma. A norvég avantgárd/progresszív black metalos zenekar nyolc dalos új lemeze a Century Media kiadásában látott napvilágot február 23-án, ami mellé The Wild Lingers daluk friss videója is megérkezett.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy kiadhatjuk Fall című tizenkettedik albumunkat, amely zenei utazásunk újabb fejezetét jelenti.” – mondta az alapító/gitáros, Øystein G. Brun. „A Fall sok szempontból a True North folytatásának tekinthető, de mint mindig, most is tovább és egyre messzebbre haladunk a még szélesebb és kihívásokkal teli horizontok felkutatása érdekében. Zeneileg továbbra is hűségesek vagyunk örökségünkhöz, de kétségtelen, hogy tűzön és jégen keresztül sétáltunk annak érdekében, hogy eljussunk az eddigi legmagasabb csúcsunkra. Bár a Fall rengeteg zenei és szövegi gondolatot jelenít meg, az album alapvető témája az élet legszélsőségesebb területeinek lenyűgözöttsége és megbecsülése köré épül. A létezésünk hatalmas perifériáján található helyekről és lényekről szól, amelyeket csak nagyon kevesen láthatnak vagy ismerhetnek meg, de mégis alapvető fontosságúak a létünk szempontjából.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.