Kittie – Eyes Wide Opent – 13 év után új dal és videó

Fémforgács

13 év után új dalának videójával tért vissza a Kittie. A kanadai női metal banda legutóbbi lemeze a 2011-es I’ve Failed You volt, most pedig vadonatúj Eyes Wide Opent daluk videójával tértek vissza.

13 év után első új dalunk. Az Eyes Wide Open egy víziós keresés az igazságra.” – kommentálta a kislemezüket Morgan Lander énekes-gitáros. „Ez egy fáklya, amely a tudatlanság sötétjében világít, hogy megmutassa az ember valódi indítékait. Az Eyes Wide Open a bizalom, az árulás és végső soron a függöny mögé látás képessége, hogy mindent felfedjen. Ez volt az egyik első dal, amit hosszú idő után írtunk, és szerintem… hallani lehet a tüzek fellobbanását.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.