The Browning – Hivemind – új dal, új tagok, új szintek

Fémforgács

Új dalával jelentkezett a Jonny McBee vezette ipari deathcore / metalcore kollektíva, a The Browning. Hivemind című daluk – ami szöveges videót is kapott – a banda újabb tagjait, Cody Sewart dobost és Hardcore Keem gitárost is bemutatja. McBee így beszélt új alkotásukról:

Ez a dal egy Browning-dal megtestesítője, de teljesen új szinten. A szám egyébként a társadalmi hanyatlás sötét zugaiba nyúl, megvizsgálva a technológia és a közösségi média hatását.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.