Még egy albumot tervez a Ministry, aztán vége.

Rockvilág.hu online rockmagazin

A Ministry frontembere, Al Jourgensen a Loudwire-nek adott interjújában elmondta, hogy a banda még egy utolsó lemezt tervez a Hopiumforthemasses után, amelyen a korábbi tag, Paul Barker  is szerepel basszusgitáron. Ahogy azt a Ministry-rajongók tudják, Barker 1986 és 2003 között zenélt a Ministryben , a The Land Of Rape And Honey lemeztől az Animositisomina-ig.

“Még egy új lemezünk lesz, és egy régi társ is visszatér a korai időkből. Paul Barker újra csatlakozik a bandához, és együtt fogjuk az albuot elkészíteni, de ez lesz az utolsó….” – mondta Jourgensen.

A banda végéről Jourgensen kifejtette: “Eljön az idő zeneileg, amikor már csak lefelé vezet az út. Látom, sok banda csinálja ezt. Nincs szükségem a pénzre. Nincs szükségem semmire sem. Most jött el az idő abbahagyni. Most töltöttem be a 65-öt, ami azt jelenti, hogy tele van a postaládám mindenféle nyugdíjasoknak ajánlott szarsággal. Kivettem a piercingemet. Elhagytam a félelmeimet.. 65 évesen eldöntöttem, hogy végre felnőtt leszek.”

 

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.