Aureole – Kozmikus harangok

Fémforgács

Február 9-én jelent meg az amerikai ambient black metal projekt, az Aureole harmadik albuma Alunarian Bellmaster címmel. Markov „MS” Soroka a projekt ötletgazdája így beszélt új lemezéről:

Új albumom, az Alunarian Bellmaster a harmadik az Aureole univerzumából. A köd sűrű volt ennek az albumnak az elkészítésekor, MI a Bellmaster a Citadella falainak hosszú árnyékából valósult meg. A lebegő űrfellegvár, Alunar, rég elveszett, valószínűleg legrégebbi lakója eszeveszetten hívja szellemeit Z örökkévalóság harangjait használva. Az ilyen rezonanciák azonban felkelthetik egy megszálló erő figyelmét: Alunarian Bellmaster megadja magát, – hogy a harangok otthonra találjanak – neveletlenül belépjenek a kozmoszba!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.