Apocalyptica – Újra tombol a Metallica-láz

Hard Rock Magazin

A finn csellómetál zenekar, az Apocalyptica visszakanyarodik a kezdetekhez, ismét a Metallica dalaival és egy vadonatúj show-val kápráztatja el a közönséget. A Barba Negrába november 25-én ér a turné.

Az Apocalyptica bejelentette, hogy az ‘Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2.’ elnevezésű turnéval folytatja legendás debütáló lemezének népszerűsítését. 4 finn csellista 1996-ban találta ki, hogy saját hangszerükön adják elő a thrash metal ikonok, a Metallica dalait. A jelenleg már trióként működő együttes most visszakanyarodik a kezdetekhez, bezárva az akkor megkezdett kört.

Eicca Toppinen így kommentálta a bejelentést: „„Ezt a turnét ‘Plays Metallica Vol. 2’-nek neveztük el. Hihetetlen belegondolni, hogy a Metallica előtti tisztelgésünk még ennyi év után is olyan erőteljesen képes megszólítani az embereket. Az pedig igazán varázslatos, hogy a színpadon is meg tudjuk osztani velük a zenekar iránti rajongásunkat. Ezúttal a show is új szintre lép, alig várjuk, hogy útra keljünk és megoszthassuk az élményt a rajongókkal!”

A két hónapos, majd’ 50 állomásos turné november 25-én érkezik Budapestre, a Barba Negra Red Stage-en lép fel a finn csapat. A nagyközönség számára a jegyértékesítés február 23-án 10 órakor indul, de a zenekar rajongói klubjának tagjai és a koncertet szervező Concerto Music early bird hírlevelesei már február 21-én 10 órától megvásárolhatják az extra kedvezményes belépőjegyeket. A zenekar saját weboldalán kiegészítő VIP jegyeket is kínál (a nyilvános jegyértékesítés kezdetétől), további információ az esemény Facebook-oldalán.

A Concerto Music bemutatja: Apocalyptica Plays Metallica Vol. 2. Tour 2024
Apocalyptica koncert
Barba Negra Red Stage, Budapest, 2024. november 25. hétfő, 19 óra
Early bird jegyek (korlátozott számban) 10 900 Ft-ért, normál elővételben 12 900 Ft-ért, november1-től 14 900 Ft-ért. A balkonjegyek (korlátozott számban) 17 900 Ft-ba kerülnek.

Apocalyptica

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.