Bryan Adams – Októberben újra Budapesten

Hard Rock Magazin

Októberben az MVM Dome-ban ad koncertet Bryan Adams, aki nyilvános előadáson 2016 óta nem lépett fel hazánkban, bár tavaly egy privát rendezvényen megjelent, ám azt nem a LN szervezte, hanem LL.

Bryan Adams 2024-ben ismét kontinensünkön koncertezik, Budapesten is fellép az Európa-turné során, a rocksztárt október 17-én lehet megnézni és meghallgatni az MVM Dome-ban, a koncertre jegyeket február 22-én délelőtt 10 órától lehet vásárolni, de a hivatalos rajongói klub tagjai, valamint a regisztrált Live Nation-tagok – szokás szerint – már egy nappal korábban biztosíthatják maguk számára a legjobb helyeket.

A kanadai Bryan Adams a világ egyik legizgalmasabb előadójának hírében áll, 17 stúdióalbuma van, utolsó lemezét, a ‘So Happy It Hurts’-öt Grammy-díjra is jelölték. Szerzeményeivel számos díjat és elismerést szerzett, köztük 3 Oscar-jelölést, 5 Golden Globe-jelölést és 1 Grammyt. Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, több mint 80 millió lemezt adott el és a világ több mint 40 országában vezette a slágerlistákat.

Legutóbb a Budapest Sportarénában lépett fel nyilvánosan 2016-ban, a ‘Get Up’ album turnéjának keretében, de egy szűkebb közönség tavaly is láthatta őt, mintegy 1500 ember előtt játszotta el legnagyobb slágereit Felcsúton a Mészáros Csoport karácsonyi buliján.

Tavaly decemberben jelent meg az az exkluzív koncertkiadvány, melyen az hallható, amint 2022-ben a londoni Royal Albert Hall színpadára lépve, teljes egészében előadta három klasszikus, többszörös platinalemezes albumát, a ‘Cuts Like A Knife’-ot, az ‘Into The Fire’-t és a ‘Waking Up The Neighbours’-t. Az utolsó pillanatban Bryan úgy döntött, hogy szeretné rögzíteni és filmre venni ezen albumok előadásait, ezért felhívta barátját és munkatársát, a Grammy-díjas rendezőt, Dick Carrutherst, hogy összeszedje a stábját egy többkamerás forgatáshoz. A teljes koncert anyagát, a 35 számot tartalmazó ‘Live At The Royal Albert Hall’-t 3 CD + Blu-ray és 4 LP + Blu-ray formátumban lehet megvásárolni a hazai kereskedőknél.
További információk az esemény Facebook-oldalán.

Bryan Adams

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.