Mobilmánia – Távozott Gamsz Árpád

Hard Rock Magazin

Több mint hét év után elhagyta a Mobilmániát Gamsz Árpád, a zenekar frontembere, erről egy rövid videóüzenetet tettek közzé a legnagyobb közösségi oldalon.

Nem várt fordulattal kezdődött ez az év a Mobilmánia számára, január 5-én kilépett Donászy Tibor dobos, aki az ex-P.Mobil-tagok sorát is gyarapította a zenekarban kiváló játéka mellett, a helyére Hornyák Péter (Ossian, Stardust) érkezett. Most pedig Gamsz Árpád énekes jelentette be távozását.

Zeffer András zenekarvezető szerint váratlanul érte őket a hír, de békével váltak el, ahogy Tipcsitől is. Gamsz Árpi elmondta, hogy ez az ő döntése, „életvitelének változása miatt” nem tudja folytatni a közös munkát a csapattal, de továbbra is baráti viszonyban marad velük.
Árpit a Mobilmániával utoljára tegnap (február 17-én) láthatták a rajongók Kaposváron. Az utódja már megvan, erről később adnak hivatalos tájékoztatást.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.