Insane Hellride Fest – Alestorm-zenész érkezik a Yukba

Hard Rock Magazin

Extrém metál ámokfutás lesz május végén a pokoli zenék őskriptájában, ahol Gareth Murdock Alestorm-basszusgitáros másik zenekara, az Imperial Demonic is fellép.

Május végén kétnapos fesztivál várja az extrém metál rajongóit, a budapesti Supersonic – Blue Hell & KVLT-ban, az egykori Yukban. A magyar zenekarok mellett több nemzetközi csapat is tiszteletét teszi a rendezvényen, egy Alestorm-zenész is felbukkan, és nem, nem Bodor Mátéról van szó, hanem a basszusgitárosról, ugyanis Gareth Murdock a kalózos csapat mellett egy ír melodikus black metal formációban is játszik. Az Imperial Demonic keveset koncertezik, elsősorban Gareth anyabandájának elfoglaltságai miatt. Az Alestorm a hamarosan induló szigetországi turnéja után még egy amerikai turnén vesz részt, de utána pár koncertet adnak Garethék, amiből az egyik a budapesti fellépésük lesz. Aki kíváncsi, hogy milyen, amikor az egyik kalóz kifestve black metalt játszik, az május 31-én pénteken nézzen le a klubba! Pontos időrend még nincs, de a két napon az alábbi zenekarok lépnek fel:

Május 31. péntek:

Resurrection Disorder
Türböwitch
Wielki Mrok
Beneath The Void
Paediatrician
Imperial Demonic
Varathron

Június 1. szombat:

Vadon
Rigorist
Shrine Of Eligos
Malediction
Species
Slaughter Messiah
Impaled Nazarene

Az Insane Hellride Entertainment bemutatja: „Insane Hellride Fest 2024”
Supersonic – Blue Hell & KVLT, 2024. május 31-június 1.
Jegyek a Tixánál kaphatók, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Imperial Demonic

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.