Voidfallen – Sötét gyásznapok

Fémforgács

A napokban tette közzé új videóját a melo-death metalt játszó finn Voidfallen. A banda 2019-ben Tommi Kangaskortet és Henri Vuorenmaa kétszemélyes projektjeként indult, azonban debütáló albumuk, a The Atlas of Spiritual Apocalypse 2021-es megjelenésére már teljes zenekarrá nőtte ki magát. Tread With the Ghosts daluk készülő új albumuk második előzetese, amiről így beszéltek:

Az album második kislemeze egy sötét és agresszív hangvételű pillantás egy szeretett személy elvesztésére, valamint a pokolra, amelyben a gyászolóknak nap mint nap élniük kell. A kiadványt egy filmszerű, akciódús klip kíséri, amely az említett témák egyik arcát ábrázolja.

Az egyelőre még cím nélküli lemezről korábban bemutatott Starved Of Martyrs videójuk az alábbiakban nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.