Jordsjuk – Éljen az Apokalipszis

Fémforgács

Viva la Apocalypse címmel mutatta be második dalának hivatalos performance videóját a groovy black metal banda, az Jordsjuk. A banda tagságát Renton, Mannevond és Sagstad alkotják, akik a norvég metal éra olyan zenekaraiból lehetnek ismerősek, mint az Urgehal, Sarkom, Nattverd, Nordjevel, Koldbrann, Trollfest és a Djevel.

A Jordsjuk a norvég black metal jövőjét testesíti meg. Hamarosan megjelenő EP-jükön fülbemászó és hatásos dalokra lehet számítani introvertált szövegekkel kombinálva, olyan témáról, mint a lelki terhek elengedése, a végítélet, vagy mint az emberi elmét sújtó általános kényszeresség.

Nekro időknek szüksége van a nekro zenére! Azért vagyunk itt, hogy elhozzuk nektek a halált és a végzetet!” – mondták első daluk bemutatásakor.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.