Lee McKinney – Overwhelming Love – Egy boldog szám

Fémforgács

Overwhelming Love címmel mutatta be új dalát a progresszív metalcore banda, a Born Of Osiris gitárosa, Lee McKinney. A dal McKinney még az év folyamán megjelenő To Those Who Know Pain című új albumáról származik. Albumának témáját és hangulatát a nemcsak a világjárvány, hanem az azt követő kihívásokkal teli időszak is befolyásolta. Ezekről így beszélt:

2020 és 2023 között írtam ezt az albumot a valaha készült legsötétebb, és legsebezhetőbb dalokkal. Ezek a dalok a világjárványból, a válásból, a függőségből, a kómából, a gyógyulásból születtek, miközben rájöttem, ki is vagyok valójában, és minden nap végére megtanultam, mi is számít igazán számomra. Életemben ezen a sötét fejezetnek gyönyörű vége ez közelgő album ez a fejezet, és a most bemutatott Overwhelming Love. Annyi minden tudnék mondani a lemezről, de a felvezetését ezzel a boldog számmal akartam kezdeni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.