(Hed) P.E. – Pour My Wine – új videó

Fémforgács

Az amerikai rap-metalos (Hed) P.E. megosztotta új videóját Pour My Wine címmel. A videó dala a zenekar decemberben megjelent Detox albumáról származik.

A (Hed) PE közösség néhány hardcore, pimp rock hangulatú nótát kért tőlünk, és mi megadtuk nekik, amit akartak. A Pour My Wine egy hardcore dal, ami a túlzásról szól; szex, drogok és a rock and roll. Úgy tűnik, sok rajongónk mondta, hogy ez a kedvenc számuk a lemezen, mert megragadja a régi iskola lázadó szellemét.” mondta Jared Gomes énekes.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.