Richie Kotzen – 50. szülinapi turné, 4 év késéssel

Hard Rock Magazin

A Winery Dogs nagyszerű budapesti koncertje után idén Richie Kotzen szólóban tér vissza hozzánk. Az ’50 For 50′ válogatáslemez bemutató körútját 2020-ban keresztülhúzta a világjárvány, most a Dürer Kertbe valami hasonló programmal érkezhet a gitáros-énekes.

Tavaly novemberben, Japánban fejezte be a The Winery Dogs a ’III’ lemezhez kapcsolódó világ körüli turnéját. A banda szétszéledt, Mike Portnoy visszatért a Dream Theaterbe, Billy Sheehant a Mr. Big búcsúturnéja foglalja le, Richie Kotzen 2024-ben szólólemezeinek anyagával turnézik. 2020-ban jelent meg az 50. születésnapjára időzített, 50 dalt tartalmazó válogatáslemez, melynek bemutató körútját a világjárvány miatt előbb 2021-re halasztották, majd törölték. Vélhetően ennek anyagával indul június 4-től 26 állomásos körútra Európában, melynek egyes helyein az Extreme előtt melegíthet (sajnos nem nálunk), Budapestre július 4-én érkezik, ezúttal a Dürer Kertben lép színpadra saját power triójával.

A Livesounds bemutatja:
Richie Kotzen koncert
Dürer Kert, Budapest, 2024. július 4., csütörtök 19 óra
Belépő: early bird 9 900 Ft, elővételben 10 900 Ft, a koncert napján 11 900 Ft.
Az eseményre belépőt a Tixa és a Ticketportal oldalán lehet váltani, további információ az esemény Facebook-oldalán.

Richie Kotzen

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.