Kerry King – Májusban jön a szólóalbuma

Fémforgács

Ennek mindenki fog örülni! Kerry King hivatalossá tette debütáló szólóalbuma, a From Hell I Rise megjelenését.

Már korán tisztában voltam vele, hogy nem fejeztem be, és nem állt szándékomban abbahagyni a zenélést.” – mondta King.

Május 17-én, a Reigning Phoenix Music kiadónál megjelenő From Hell I Rise című debütáló albumához az egykori Slayer szólógitáros olyan társakat hívott meg, mint Paul Bostaph (Slayer) dobost, Kyle Sanders (Hellyeah) basszusgitárost, Phil Demmel (ex-Machine Head) szólógitárost és Mark Osegueda (Death Angel) énekes. Az album producere Josh Wilbur (Korn, Lamb of God, Avenged Sevenfold, Bad Religion), lemezének nagy részét a Los Angeles-i Henson stúdióban, mintegy két hét alatt vették fel tavaly júniusban.

Három nap stúdiózás után Paul és én elmentünk egymás mellett a folyosón, és azt mondtam: ’Tudod mit? Ez k..va jó móka!’. Egyszerűen remekül éreztük magunkat!” – emlékszik vissza Kerry King, aki dalairól elmondta, hogy: „különböző vallási témákból, néhány háborús bejegyzésből, heavy, punkos, doomos és kísérteties dolgokból áll, herkulesi sebességgel kivitelezve. Ha valaha is szeretted a Slayert a történelmünk bármelyik szakaszában, biztosan lesz valami ezen a lemezen, amit kedvelni fogsz, legyen az klasszikus punk, gyors punk, thrash, vagy egyszerűen csak heavy metal!

Szólóalbuma bejelentése mellé egy dal is érkezett Idle Hands címmel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.