Monastery – újra beveszik Európát

Fémforgács

A decemberben lezajlott nyugat-európai turné (Belphegor) után a Monastery zenekar újabb lehetőséget kapott arra hogy újra nemzetközi szinten szerepelhessen.

A csapat csatlakozik két legendás death metal zenekar, az ATHEIST/CRYPTOPSY zenekarok európai turnéjához.

A turné összesen 28 állomást foglal magába, ebből a Monastery az első 14 koncerten vesz részt. A koncertsorozat érinti Dániát, Németországot, Csehországot, Lengyelországot, Szlovákiát, Ausztriát, Horvátországot, és Olaszországot is. A körút február 25-én Berlinben indul! A turné nyitóbandája az amerikai illetőségű thrash csapat, az Almost Dead lesz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.