Temple Of Love – Déli goth rockerek

Fémforgács

A texasi southern goth rocker Temple Of Love a napokban mutatta be Bury Me Standing dalának klippremierét, amely az év végén megjelenő debütáló albumukról származik. A formáció 2018-ban Austinban alakult Steve Colca (Destroyer Of Light) és Suzy Bravo (Witchcryer) férj-feleség duó projektjeként, ami azóta teljes zenekarrá nőtte ki magát.

A dal egy óda a társadalom peremén élőknek, például turnézó zenekaroknak, művészeknek és költőknek. A dalok a döntések szabadságáról szólnak (akár jó, akár rossz), arról a végső szabadságról, hogy művészeted érdekében saját alapelveidhez hűen élj.” – mondta Suzy Bravo énekesnő.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.