Winterhorde – Angels in Disguise – új szöveges videó az Orphaned Land énekesével

Fémforgács

2023. december 8-án adta ki Neptunian címmel negyedik nagylemezét az izraeli melo-black / progresszív metalos Winterhorde. A lemezről Angels in Disguise daluk kapott új szöveges videó, amely az Orphaned Land énekese, Kobi Farhi is feltűnik.

Kiváltság és nagy megtiszteltetés volt ezen a dalon együtt dolgozni Kobi Farhival, aki erőteljes hangjával, és tényleg új magasságokba emelte ezt a dalt. A végeredmény minden várakozásunkat felülmúlta, és ez lett az album egyik legjobb dala.” – mondta Omer ’Noir’ Naveh a Winterhorde gitárosa.

A Neptunian teljes egészében az alábbiakban hallgatható végig.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.