Horror Dance Squad – Eltompítjuk magunkat a valóságtól

Fémforgács

A modern metalt, valamint a punkos dolgokat vibráló elektronikával keverő észt származású Horror Dance Squad zenekar a napokban mutatta be új videóját Taste of Doom címmel. A csapat 2014 óta robbantja szét a színpadokat szerte a Baltikumban. Legutóbbi anyaguk a 2022-es Ego Death EP-jük volt, amit a májusban megjelenő All I See Is Black című albumukkal folytatnak. Videójuk is ennek az első felvezetője.

Hosszú ideje dolgozunk már ezen a lemezen, és rendkívül izgatottak vagyunk, hogy végre megmutathatjuk az első számot a csapatunk és a nagyvilág számára. Ez egy izgalmas korszak kezdetét jelenti a számunkra. Még sok nagy dolog vár ránk!” –  mondta a zenekar egyik énekese, Karl Mesipuu.

A Taste of Doom az album egyik legsötétebb száma. Arról a szokásunkról szól, hogy gyors megoldásokkal próbáljuk elfedni a súlyos problémákat, miközben eltompítjuk magunkat a valóságtól, amit magunkban és magunkon kívül is élünk. Túl gyakran fordul elő, hogy ahelyett, hogy szembenéznénk a problémáinkkal, függőségek egész sorával próbálunk elmenekülni előlük, amelyek potenciálisan súlyos következményekkel járhatnak.” – tette hozzá Ian Karell, a csapat másik énekese.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.