Bronco Buster – Debütáló album 31 számmal

Fémforgács

Érdemes néha kikacsingatni a Délkelet-Ázsiái metal bandákra mert nagyon sok jó csapat van arra felé. Igazából mi itt vajmi keveset tudunk a majás metal színtérről, ezért is lehet érdekes a Bronco Buster 31 számos debütáló albuma, a Dystopian, amiről máris itt van két promo-daluk.

És hogy mit érdemes tudni róluk? A Bronco Buster egy grindcore punk együttes a malajziai Sarawak állam fővárosából Kuchingból. Hivatalosan 2012-ben adták ki első EP-jüket, de valójában már 2004 óta léteznek. Eddig jószerivel csak EP-ket és split-lemezeket, valamit egy a korai éveiket összefoglaló válogatás anyagot adtak ki. Debütáló lemezük, a Dystopian egy 36 perc át tartó féktelen grind őrület vadonatúj számok, valamint a Kurasakuasa egy dalának feldolgozásával. A lemez hivatalos megjelenése február 1-jén lesz a Bandat Record-nál CD kiadásban, de a csapat bandcamp oldálán már most végig hallgatható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.