„Új” dal a Guns N’ Rosestól

Hard Rock Magazin

November 2-án, a Hollywood Bowlban debütált élőben a Guns N’ Roses The General című dala, amelyhez most pszichedelikus AI-animációs videót adtak ki.

Ez már a negyedik dal, amely egy megjelenési időponttal még nem rendelkező új Guns N’ Roses-album újabb feltételezett előzetese. A The General augusztus 18-án jelent meg a Perhaps vinyl kislemez B oldalas dalaként, majd december 8-án felkerült a streaming szolgáltatók kínálatába, most pedig rideg, disztópikus hangulatú vízió készült hozzá mesterséges intelligencia segítségével.

Az animáció megálmodója a vizuális nagyágyúnak számító Creative Works kreatív igazgatója, Dan Potter. A nóta a ’Chinese Democracy’ végtelenségig nyújtott produkciós időszakából ered, állítólag az ex-GNR-dobos Bryan “Brain” Mantia, illetve az ex-Skid Row-énekes Sebastian Bach írta a zene egy részét. Axl Rose korábban arról beszélt, hogy a dal a ’Use Your Illusion II’ albumon lévő Estranged folytatása, és a November Raint ihlető Del James szövegvilágát idézi meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.