A Spaced új klipje felkészít, hogy te lehess a legfittebb veselerúgó a pitben

Nuskull Magazin

Landslide címmel új dalt robbantott a Spaced. A fiatal buffalói hardcore-banda egy klipet is kreált a másfél perces dühedelemhez, ami roppant szórakoztató módon figurázza ki a ’80-as/’90-es évek VHS-fitneszvideós korszakát – egy nyilvánvaló csavarral benne:

itt azért tepersz, hogy te legyél a legegészségesebb, legkitartóbb és legrátermettebb hardcore-táncos a pitben.

A dal egyébként nem csak úgy random érkezett, ez az első ízelítő a banda március 22-én érkező második nagylemezéről, a This Is All We Ever Getről. A felvételeket Jay Zubricky (Every Time I Die, Terror, Mindforce stb.) felügyelte, és a zenekar énekesnője, Lexi elmondása alapján a recept továbbra is a Gorilla Biscuits– és Suicidal Tendencies-féle hácét veszi alapul, megfűszerezve olyan bandák hatásaival, mint a Sonic Youth, a The Cure vagy a Swans.

  1. Landslide
  2. Big Picture
  3. Downfall
  4. AIATB
  5. Rat Race
  6. The Difference
  7. Cosmic Groove
  8. Running Man

//www.youtube.com/watch?v=2NFlvMzxAC4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.