Witherfall – Úgy éreztük, vereséget szenvedtünk

Fémforgács

Május 31-én Sounds Of The Forgotten címmel adja ki negyedik albumát az amerikai progresszív metalos Witherfall. A 10 dalos lemez a DeathWave Records gondozásában fog megjelenni, amiről az énekes, Joseph Michael így nyilatkozott:

Azon vettük észre magunkat, hogy kimondottan depressziós, melankolikus dalaink születnek, hiszen rengeteg munkát fektettünk a Curse Of Autumnba, aztán beütött a járvány. Előtte azt gondoltuk, semmi sem állíthat meg bennünket, aztán valaminek mégis sikerült… Úgy éreztük, vereséget szenvedtünk. Innen indult a Sounds Of The Forgotten, de aztán gyorsan kikeveredtünk ebből a periódusból, és végül kimondottan erőt adó dalok születtek. Persze akadnak közöttük negatív érzéseket tükröző témák is, de a teljes lemezen átívelő témák a továbblépés és az állhatatosság. Ez jelenti a Sound Of The Forgotten vezérfonalát.”

Lemezükhöz Insidious és Ceremony Of Fire dalaik videói, valamint a napokban megjelent Where Do I Begin? daluk által kínálnak kedvcsinálót.

Witherfall – Sounds Of The Forgotten

(DeathWave Records)

1. They Will Let You Down

2. Where Do I Begin

3. A Lonely Path

4. Insidious

5. Ceremony Of Fire

6. Sounds Of The Forgotten

7. Aftermath

8. When It All Falls Away

9. Opulent

10. What Have You Done

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.