Kreator, Anthrax, Testament – Decemberi thrash metal őrület a Barba Negrában

Hard Rock Magazin

Közösen indul leigázni Európát a teuton thrasher Kreator és az amerikai Anthrax. A co-headliner turné különleges vendége pedig a Bay Area thrash metal alapzenekara, a Testament lesz. A budapesti állomásnak december 10-én a Barba Negra Red Stage színpada ad otthont.

Nemcsak a rajongók, de a zenekarok számára is örömteli egy ilyen remekül összeállított turnécsomag, ami mellett a csapatok sem tudtak elmenni szó nélkül. A Kreator így üzent a rajongóknak: „Ez talán a valaha összeállított legellenállhatatlanabb thrash metal csomag, amelyben az USA és Európa legjobbjai egyesítik erőiket! Ezek lesznek a legnagyobb koncertjeink Európában, ezért hatalmas produkcióval készülünk, és azt tervezzük, hogy minden koncerttermet darabjaira szedünk!”
Az Anthrax is üzent: „Körülbelül négy év telt el azóta, hogy utoljára turnéztunk az Egyesült Királyságban és Európában, szóval ezek a dátumok már régóta esedékesek! Micsoda felállás ez – Anthrax, Kreator és Testament – megannyi kib.szott metál! Alig várjuk, hogy elhozzuk nektek a zajt, és talán meglepünk titeket egy dallal a vadonatúj albumunkról, ami még idén megjelenik. Szóval készüljetek fel az őrületes tombolásra barátaim, mert jövünk!”
A Testament üzenete pedig így hangzik: „Már a 2024-es év hajnalán nagy örömmel jelentjük be, hogy elképesztő módon zárjuk le ezt az évet! A Kreatorral és az Anthraxszel turnézunk, a két leghatalmasabb thrash zenekarral, akik egyben nagyszerű barátaink is. A Kreatorral először 2023-ban turnéztunk, és akkor is minden tökéletesen sikerült. Az Anthraxszel pedig közös a történelmünk, amely egészen a kezdetekig nyúlik vissza. 2024-ben lesz az első alkalom, hogy ez a három zenekar együtt turnézik, egy csomagban. Tartsatok velünk, amikor Európa, valamint a keleti és a nyugati part legsúlyosabb bandái összejönnek, hogy egyesítsék a világot – Kreator, Anthrax és Testament!”

Mindhárom zenekar arról híres, hogy végtelen energiát tud beleadni és felszabadítani a koncertjein. Készüljetek fel egy elejétől a végéig pokolian kemény estére, és ha van tornacipőtök, javasoljuk, hogy abban érkezzetek!

A H-Music, a Rock1, a Barba Negra, a Cobra Agency és a K2 Agency bemutatja:
Kreator, Anthrax, Testament – Tour 2024
Barba Negra Red Stage, 2024. december 10.
Kapunyitás: 17:30
Koncertkezdés: 18:30
Jegyárak:
▲ limitált példányszámú early bird jegyek a leggyorsabbaknak 14 999 Ft
▲ március 31-ig elővételben 17 999 Ft
▲ december 9-ig elővételben 18 999 Ft
▲ a koncert napján, a helyszínen 19 999 Ft
▲ limitált darabszámú VIP jegy 24 999 Ft
A jegyértékesítés január 26-án, pénteken 10 órakor indul a Rock1 felületén, további információk az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.