Bipolar Architecture – Kompromisszum nélküli szándéknyilatkozat

Fémforgács

A jelenleg Isztambulban és Berlinben tevékenykedő blackened ‎post-metal vonalas Bipolar Architecture február 2-án adja ki új albumát Metaphysicize címmel a Pelagic Records gondozásában.

A Metaphysicize egy kompromisszum nélküli szándéknyilatkozat középpontjában álló filozófiai, introspektív témákkal.” – mondták lemezükről, amiről az alábbiakban három videó már meg is nézhető.

Bipolar Architecture – Metaphysicize

(Pelagic Records)

1. Metaphysicize

2. Disillusioned

3. Death Of The Architect

4. Kaygı

5. Alienated

6. Immor(t)al

7. Dysphoria

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.