Ingested – Új lemezükön felpörgetik az energiákat

Fémforgács

Április 5-én The Tide Of Death And Fractured Dreams címmel jelenik meg az Ingested legújabb albuma, amiről máris itt van Paragon of Purity daluk videójuk. A dalról a zenekar gitárosa, Sean Hyne így beszélt:

A dal arról szól, hogy szeretjük azt, amit csinálunk, hogy milyen keményen dolgoztunk érte, és hogy a családjaink otthon milyen támogatást nyújtanak számunkra. A távollétük és a turnézás nehéz számunkra, de nélkülük képtelenek lennénk csinálni.

A 10 dalos lemezen vendégként szerepel a Chimaira énekese, Mark Hunter és a Sylosis frontembere, Josh Middleton. A lemezről Sean a következőket árulta el:

Az Ashes… a Covid-korszakban készült, így a hangulata egyértelműen azt az időszakot tükrözi. A The Tide Of Death And Fractured Dreams lemezen fel akartuk pörgetni az energiát. Bármennyire is tetszett, amit az Ashes albummal csináltunk, a depresszív hangzása nem feltétlenül olyasmi volt, amit folytatni akartunk. A The Tide Of Death And Fractured Dreams határozottan tartalmaz sötét pillanatokat, de ezúttal többségében sokkal vidámabb módon közelítettünk a dalokhoz.

Ingested – Tide Of Death And Fractured Dreams

(Metal Blade Records)

1. Paragon Of Purity

2. Endless Machine

3. Where No Light Shines

4. Expect To Fail (feat. Josh Middleton of Sylosis)

5. Starve The Fire

6. Numinous

7. In Nothingness (feat. Mark Hunter of Chimaira)

8. Pantheon

9. Kingdoms Of Sand

10. A Path Once Lost

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.