Fleshcrawl a 70000 Tons of Metal fedélzetén!

rattlead.hu

Immár hivatalosan bejelentve, a Fleshcrawl 2024-ben először csatlakozik a 70000 tons of Metal óceánjáró cruise fesztivál hajó legénységéhez!

Különleges dupla műsorral, és session gitárossal száll a fedélzetre – mivel sajnálatos módon a zenekar jelenlegi gitárosa Christian Kalbrecht személyes okokból kifolyólag nem tud csatlakozni az utazáshoz.

Helyettesét ismerhetitek egy pár helyről, többek közt a YouTube csatornájáról és számos nemzetközi megjelenéséről, köszöntsétek szeretettel Denis Pauna-t! Alább megtekinthetitek ahogyan Denis készül az eseményre, egy „Flesh Bloody Flesh” playthrough videó keretein belül!

A zenekar 35+ éves pályafutása alatt először jelenik meg a rendezvényen, a fesztiváltól már jól megszokott dupla koncert szettel, az eseményre készült exkluzív Merchandise design-al, és egy megfelelő adag HM2-vel.  Ha látogatóként ott leszel a hajón, Borisz és a teljes legénység üzeni:

A zenekar szeretettel vár minden kérdést, kérést, meghívást, és meet and greet lehetőséget – ha találkoztok velünk a fedélzeten, bármikor nyugodtan állítsatok meg bármilyen okból kifolyólag, még ha csak 1 koccintásról is van szó! Találkozunk a fedélzeten!

https://www.fleshcrawl.de

https://www.facebook.com/fleshcrawl

https://www.youtube.com/@denispauna

https://www.youtube.com/@boristhesavage

Original Announcement From The Band:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) rattlead.hu nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.