Születésnapi koncertfilm és -lemez jön az August Burns Redtől

Nuskull Magazin

Tavaly ünnepelte fennállásának huszadik évfordulóját az August Burns Red. A kétszeres Grammy-jelölt metalcore-zenekar ennek örömére kitolta az ünnepi időszakot, és néhány élő felvétellel állít emléket a tavalyi jubileumi turnéjának.

Jake-ék kiadnak egy dupla koncertlemezt 20 Year Tour Live címmel, ami az észak-amerikai turné különböző állomásairól lett kimazsolázva, és így állt össze egy 20 dalos setlist (+ intro). Emellett a 2023. május 3-i pittsburghi fellépésükről egy másfél órás profi koncertfilmet is készítettek. Ezt most a legádázabb rajongók meg is nézhetik, magyar idő szerint febuár 4-én, vasárnap hajnali háromkor, tehetik ezt ráadásul a banda tagjaival együtt, akik jelen lesznek a chatben, hogy felelevenítsék a kedvenc közös emlékeket. A koncertlemez már előrendelhető, és a streamre is mindenféle csomagos jegyek válthatók a zenekar webshopjában.

A koncertfilm setlistje:

  1. Fault Line
  2. Empire
  3. Martyr
  4. Ancestry
  5. Invisible Enemy
  6. Meddler
  7. Carpe Diem
  8. Your Little Suburbia Is in Ruins
  9. Backfire
  10. Bloodletter
  11. Laniakea
  12. Provision
  13. Ghosts
  14. Back Burner
  15. Paramount
  16. White Washed
  17. Drum Solo
  18. Marianas Trench
  19. Composure

A dupla lemezen szereplő számok:

  • A oldal
  1. Intro
  2. Fault Line
  3. Truth of a Liar
  4. Marianas Trench
  5. Empire
  6. Martyr
  • B oldal
  1. Ancestry
  2. The Eleventh Hour
  3. Carpe Diem
  4. Invisible Enemy
  5. Meddler
  • C oldal
  1. Your Little Suburbia Is in Ruins
  2. Backfire
  3. Laniakea
  4. Provision
  5. Ghosts
  • D oldal
  1. Meridian
  2. Back Burner
  3. Spirit Breaker
  4. Composure
  5. White Washed

Természetesen a srácok számára továbbra sincs megállás, március végén Európában is megjáratják a tavayi lemezüket a Dying Wish és a Thrown társaságában, és habár hozzánk sajnos most nem jönnek, jó pár állomáson el lehet őket csípni, ha valaki esetleg útra kelne értük.

//www.youtube.com/watch?v=dhrS71A7Cug

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.